Bitumikattotyöt

Miksi bitumikatto kannattaa tilata Tammerbitumilta?

Bitumikatto on pitkäikäinen ja se kestää hyvin kulutusta ja vaihtuvia sääolosuhteita. Bitumia pystytään myös myöhemmin uusiokäyttämään eli se on ympäristöystävällinen kattomateriaali. Kattoprojekti kannattaa aloittaa aina ennen kun bitumissa on näkyviä vaurioita. Näin vältyt ikäviltä kosteus- ja homeongelmilta.

 

Me Tammerbitumilla toteutamme huopakattojen saneerausurakoinnit avaimet käteen -periaatteella, jotta projekti on asiakkaalle mahdollisimman vaivaton. Toimintamme käsittää aina kokonaistarjouksen työselostuksineen sekä kohteen urakoinnin kokonaistoteutuksena avaimet käteen -periaatteella. Näin hallitsemme kohteen erityisvaatimusten toteutuksen ja työvalvonnan takuuvarmasti.

 

Palvelemme asiantuntevasti erilaisten vesikattojen saneeraustöissä sekä uudisrakennusten vesikattourakoissa asuin-, teollisuus- ja liikekiinteistöissä. Huoltoyksikkömme huoltoautot palvelevat asiakkaitemme huolto- ja pikakorjauksissa.

Kestävyys

Käyttämämme Eurogum -tuotteet ovat sertifioituja ja niillä on 15 vuoden materiaalitakuu.

 

Bitumikatto on luontoystävällinen ja se kestää hyvin Suomen vaihtelevat sääolosuhteet.

Helppous

Bitumikatto on helppo ja turvallinen huoltaa.

 

Bitumikatto on sateella äänetön. 

 

Bitumikatossa on hyvä hinta - laatusuhde

Ammattitaito

Toteutamme projektit avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

 

Työntekijöillämme on vuosien kokemus ja tarvittavat sertifikaatit. 

 

Yrityksellämme on AAA-luottoluokitus ja RALA pätevyys.

Ammattitaitoiset bitumikaton asentajat

Asennustyömme korkea laatu perustuu ammattitaitoisten bitumieristäjien toimintaan sekä tarkkaan ja tiukkaan työmaavalvontaamme. Kaikilla työntekijäillämme on tarvittavat sertifikaatit ja koulutus työn toteutukseen. Säännöllisissä koulutustilaisuuksissa käymme läpi oikeaoppiset työmenetelmät, henkilökohtaisen laadunvalvonnan sekä palo- ja työturvallisuusmääräykset. Työntekijöillämme on voimassa oleva kattotulityökortti sekä työturvallisuuskortti. Huolellinen asennustyö on yrityksemme tavaramerkki. Siitä osoituksena useat asiakkaat ovat valinneet meidät yhä uudelleen uusiin projekteihinsa. 

 

Urakoimamme kattokohteet sujuvat aikataulussa ilman turhia viivytyksiä. Realistinen saneeraussuunnitelma, kokeneet kattoalan ammattilaiset, nykyaikainen kalusto ja laadukkaat materiaalit takaavat asiakkaillemme parhaan lopputuloksen. Käyttämämme Eurogum-tuotteet ovat tiukat laatuvaatimukset täyttäviä ja Suomessa sertifioituja. Annamme työllemme aina 15 vuoden vedenpitävyystakuun.

 

Luotettava yhteistyökumppani

Olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -palvelussa, meillä on RALA ry:n myöntämä rakennusyrityksen pätevyystodistus sekä korkein AAA luottoluokitus.

Created by