Bitumikattotyöt

Miksi bitumikatto kannattaa tilata Tammerbitumilta?

Bitumikatto on pitkäikäinen ja se kestää hyvin kulutusta ja vaihtuvia sääolosuhteita. Bitumia pystytään myös myöhemmin uusiokäyttämään eli se on ympäristöystävällinen kattomateriaali. Kattoprojekti kannattaa aloittaa aina ennen kun bitumissa on näkyviä vaurioita. Näin vältyt ikäviltä kosteus- ja homeongelmilta.

 

Me Tammerbitumilla toteutamme huopakattojen saneerausurakoinnit avaimet käteen -periaatteella, jotta projekti on asiakkaalle mahdollisimman vaivaton. Toimintamme käsittää aina kokonaistarjouksen työselostuksineen sekä kohteen urakoinnin avaimet käteen -periaatteella. Näin hallitsemme kohteen erityisvaatimusten toteutuksen ja työvalvonnan takuuvarmasti.

 

Palvelemme asiantuntevasti erilaisten vesikattojen saneeraustöissä sekä uudisrakennusten vesikattourakoissa asuin-, teollisuus- ja liikekiinteistöissä. Huoltoyksikkömme huoltoautot palvelevat asiakkaitamme huolto- ja pikakorjauksissa.

Kestävyys

Käyttämämme Eurogum -tuotteet ovat sertifioituja ja niillä on 10 vuoden materiaalitakuu.

 

Bitumikatto on luontoystävällinen ja se kestää hyvin Suomen vaihtelevat sääolosuhteet.

Helppous

Bitumikatto on helppo ja turvallinen huoltaa.

 

Bitumikatto on sateella äänetön. 

 

Bitumikatossa on hyvä hinta - laatusuhde

Ammattitaito

Toteutamme projektit avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

 

Työntekijöillämme on vuosien kokemus ja tarvittavat sertifikaatit. 

 

Yrityksellämme on AAA luottoluokitus ja Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti.

Ammattitaitoiset bitumikaton asentajat

Asennustyömme korkea laatu perustuu ammattitaitoisten bitumieristäjien toimintaan sekä tarkkaan työmaavalvontaamme. Kaikilla työntekijäillämme on tarvittavat sertifikaatit ja koulutus työn toteutukseen. Säännöllisissä koulutustilaisuuksissa käymme läpi oikeaoppiset työmenetelmät, henkilökohtaisen laadunvalvonnan sekä palo- ja työturvallisuusmääräykset. Työntekijöillämme on voimassa oleva kattotulityökortti sekä työturvallisuuskortti. Huolellinen asennustyö on yrityksemme tavaramerkki. Siitä osoituksena useat asiakkaat ovat valinneet meidät yhä uudelleen uusiin projekteihinsa. 

 

Urakoimamme kattokohteet sujuvat aikataulussa ilman turhia viivytyksiä. Realistinen saneeraussuunnitelma, kokeneet kattoalan ammattilaiset, nykyaikainen kalusto ja laadukkaat materiaalit takaavat asiakkaillemme parhaan lopputuloksen. Käyttämämme Eurogum-tuotteet ovat tiukat laatuvaatimukset täyttäviä ja Suomessa sertifioituja. Annamme työllemme aina 10 vuoden vedenpitävyystakuun.

 

Luotettava yhteistyökumppani

Olemme mukana Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -palvelussa. Lisäksi meillä on korkein AAA luottoluokitus ja Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti.