BitumiKATTOTYÖT

MIKSI BitumiKATTO KANNATTAA TILATA TAMMERBITUMILTA?

Bitumikatto on pitkäikäinen ja se kestää hyvin kulutusta ja vaihtuvia sääolosuhteita. Bitumia pystytään myös myöhemmin uusiokäyttämään eli se on ympäristöystävällinen kattomateriaali. Kattoprojekti kannattaa aloittaa aina ennen kun bitumissa on näkyviä vaurioita. Näin vältyt ikäviltä kosteus- ja homeongelmilta.

 

Me Tammerbitumilla toteutamme huopakattojen saneerausurakoinnit avaimet käteen -periaatteella, jotta projekti on asiakkaalle mahdollisimman vaivaton. Kun asialla ovat alansa ammattilaiset, kattotyöt sujuvat aikataulussa ilman turhia viivytyksiä. Ammattilaisten tekemä saneeraussuunnitelma kantaa läpi kaikkien vaiheiden. Kokeneet kattoalan ammattilaiset ja nykyaikainen kalusto takaavat asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Käytämämme Eurogum-tuotteet ovat tiukat laatuvaatimukset täyttäviä sekä Suomessa sertifioituja. Saatte materiaalille aina 10 vuoden takuun.

 

Toimintamme käsittää aina kokonaistarjouksen työselostuksineen sekä kohteen urakoinnin kokonaistoteutuksena avaimet käteen -periaatteella. Näin hallitsemme kohteen erityisvaatimusten toteutuksen ja työvalvonnan takuuvarmasti. Palvelemme ilolla erilaisten asuin-, teollisuus- ja kauppakiinteistöjen vesikattojen saneeraustöissä, uudisrakennusten vesikattourakoissa sekä piha- ja parkkitasojen vedeneristystöissä. Huoltoyksikkömme huoltoautot palvelevat huolto- ja pikakorjauksissa.

 

Ammattitaitoiset Bitumikaton asentajat

Asennustyömme korkea laatu perustuu ammattitaitoisten bitumieristäjien toimintaan sekä tarkkaan ja tiukkaan työmaavalvontaamme. Säännöllisissä koulutustilaisuuksissa käymme läpi oikeaoppiset työmenetelmät, henkilökohtaisen laadunvalvonnan sekä palo- ja työturvallisuusmääräykset. Kaikilla työntekijöillämme on voimassa oleva kattotulityökortti sekä työturvallisuuskortti. Huolellinen asennustyö on yrityksemme tavaramerkki. Siitä osoituksena useat asiakkaat ovat valinneet meidät yhä uudelleen uusiin projekteihinsa. 

 

Kaikilla työntekijäillämme on tarvittavat sertifikaatit ja koulutus työn toteutukseen. Olemme lisäksi Tilaajavastuun Luotettava Kumppani, meillä on RALA ry:n myöntämä rakennusyrityksen pätevyystodistus sekä korkein AAA luottoluokitus.

KESTÄVYYS

Käyttämämme Eurogum -tuotteet ovat sertifioituja ja niillä on 10 vuoden materiaalitakuu.

Bitumikatto on vesitiivis.

Huopakatto on luontoystävällinen ja se kestää hyvin Suomen vaihtelevat sääolosuhteet.

HELPPOUS

Huopakatto on helppo ja turvallinen huoltaa.

Bitumikatto on äänetön esimerkiksi sateella.

Bitumikatossa on loistava hinta - laatusuhde

AMMATTITAITO

Tarjoamme projektit aina avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

Hoidamme koko projektin, joten sinun tarvitse huolehtia eri vaiheiden aikataulutuksista.

Meillä on kaikki tarvittavat sertifikaatit ja on AAA-luottoluokitus.

Created by