Toteutamme bitumikattojen saneeraukset avaimet käteen -periaatteella.

Bitumikattojen saneeraus ja asennus

Teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöjen bitumikattotyöt

Palvelemme asiantuntevasti ja sovitussa aikataulussa erilaisten vesikattojen saneeraustöissä sekä uudisrakennusten vesikattourakoissa asuin-, teollisuus- ja liikekiinteistöjen omistajia. Kaikissa kattotöissä käytämme laadukkaita Eurogum-bitumikermejä, jotka ovat nopeita asentaa ja takaavat vedenpitävyyden Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Eurogum-vesieristeet ovat VTT:n sertifioimia ja niillä on 10 vuoden takuu.

Olemme erikoistuneet suurten kohteiden kattotöihin. Huopakatot toteutamme avaimet käteen -periaatteella, jotta voimme paremmin hallita kohteen erityisvaatimusten toteutumista ja valvoa työn laatua. Saneerauskohteissa huolehdimme vanhojen kattohuopien asianmukaisesta kierrättämisestä.

Ammattitaitoiset ja bitumikattojen asentamiseen erikoistuneet työntekijämme asentavat katot vuosien kokemuksella. Huolellinen asennustyö on yrityksemme tavaramerkki. Siitä osoituksena useat asiakkaat ovat valinneet meidät yhä uudelleen uusiin projekteihinsa. Lisäksi huoltoyksikkömme palvelevat asiakkaitamme huopakattojen huolto- ja pikakorjauksissa.

Kysy lisätietoja
tammerbitumi esite

Tutustu esitteeseemme.

Miksi bitumikatto kannattaa tilata Tammerbitumilta?

Kestävyys

Laadukas bitumikatto on takuulla kestävä ja  ympäristöystävällinen valinta. Vanhat bitumikaton kermit kierrätetään ja käytetään uudelleen.

Helppous

Bitumikaton tilaaminen meiltä on helppoa. Toteutamme katot aina avaimet käteen -periaatteella. Meillä on osaamista vaativienkin kohteiden toteuttamisesta. 

Ammattitaito

Työntekijöillämme on tarvittavat sertifikaatit ja vuosien kokemus bitumikattojen asentamisesta monenlaisissa uudis- ja saneerauskohteissa.

Luotettavuus

Yrityksellämme on erinomainen AAA luottoluokitus ja Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Olemme mukana Tilajaavastuun Luotettava kumppani-palvelussa.