EUROGUM bitumikermit

PARASTA LAATUA 10 VUODEN MATERIAALITAKUULLA

Eurogum-tuotteet kestävät kovaa kulutusta ja Suomen ankarien säiden vaihteluita. Helposti asennettavat Eurogum pinta- ja pohjakermit sekä yksikerroskatteet ovat luontoystävällisiä aina bitumikermien tuotannosta valmiiseen vesikattoon asti. Eurogum-tuotteet ovat sertifioituja ja ne täyttävät suomalaiset laatuvaatimukset. Eurogum kattomateriaalilla on 10 vuoden takuu.

Suomeen tuotavat Eurogum-tuotteet valmistetaan Belgiassa. Eurogum-tuotteita valmistava yritys, vuonna 1911 perustettu IKO bv kuuluu maailman suurimpaan kattoalan konserniin IKO Groupiin. IKO bv:n tuotannosta 70 % valmistetaan vientiin, kaikkiaan yli 70 maahan. IKO bv on valmistanut kattohuopaa yli 1000 miljoonaa neliömetriä. Tehtaan tuotannossa huomioidaan jokaisen maan eri ilmasto-olosuhteet, standardit sekä laatuvaatimukset.


Luonnollisesti Eurogum–tuotteilla on VTT:n laatusertifiointi (Nro 187/04) sekä 10 vuoden materiaalitakuu. Eurogum-katteet täyttävät Suomen rakentamismääräyskokoelman C2-, E1- sekä Muut ohjeet ja standardit -kohdissa esitetyt vaatimukset. Eurogum –kumibitumikatteet täyttävät Toimivat Katot –julkaisun modifioiduille bitumikermeilleasettamat  tuoteluokkavaatimukset. 

Kateratkaisumme täyttävät RIL 107-2000:n vaatimukset.

 

Eurogum–kattohuopia on asennettu Suomeen noin 10 miljoonaa neliömetriä kuluneen 20 vuoden aikana. Eurogum–kattohuopaa asentavat maahantuojan kouluttamat ja valtuuttamat asennusliikkeet. Laadukkaalla materiaalilla sekä ammattitaitoisella asennuksella on kysyntää.

Created by