Bitumikattojen urakoinnin ammattilainen

Soita 045 638 7680

Bitumikattojen saneeraukset - Pääkaupunkiseutu ja Pirkanmaa

Tammerbitumi on vuonna 1991 perustettu huopakattojen ammattilainen. Urakoimme pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Olemme lähes 30 vuotisen uramme aikana rakentaneet ja saneeranneet yli 2 miljoonaa neliömetriä bitumikattoja. Asennamme vesikatteet saneerauskohteisiin teollisuus- ja liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katoille.

 

Laatu kaiken lähtökohtana

Bitumikatto on vesitiivis ja hyvä valinta niin tasakattoisiin, kuin harjakattoisiinkin rakennuksiin. Materiaalina Bitumikatto on luontoystävällinen valinta, koska vanhan bitumikaton kermit voidaan kierrättää ja uudelleen käyttää. 


Tammerbitumi käyttää urakoissaan kovaa kulutusta kestäviä Eurogum-erityiskermejä. Eurogum-vesieristeet ovat helposti asennettavia ja ne takaavat vedenpitävyyden Suomen ankarissa säävaihteluissa. Eurogum-eristeet ovat Suomessa sertifioituja ja niillä on 10 vuoden takuu.

Hyvän tuotteen lisäksi meillä on 35 kattoasennuksen ammattilaista palveluksessanne. Kaikilla työntekijöillämme on tarvittavat sertifikaatit kattotöiden toteuttamiseen. Lisäksi yrityksellämme on Rakentamisen laatu RALA ry:n myöntämä rakennusyrityksen pätevyystodistus, korkein AAA luottoluokitus, olemme myös Tilaajavastuun Luotettava Kumppani.

 

Tuotevalikoimaamme kuuluvat VTT:n laatusertifioimat SBS-kumibitumikermit. Tammerbitumilla on suora yhteys katemateriaalivalmistajiin konserniyrityksen kautta. Tämän yhteistyön myötä Tammerbitumi Oy on mukana alan aktiivisessa tuotekehityksessä. Samalla voimme varmistaa jatkuvan ja tiukan laadunvalvonnan.

Lue lisää kattosaneerauksista

Onko bitumikatto ekologinen?

  • Bitumikatto on pitkäikäinen ja kestää hyvin Suomen vaihtelevat sääolosuhteet

  • Bitumikatto on helppohoitoinen ja huolloksi riittää säännöllinen puhdistaminen

  • Bitumikatto on kierrätettävissä elinkaarensa päässä

  • Annamme bitumikatoillemme 15 vuoden vedenpitävyystakuun

  • Eurogum Carrara puhdistaa ilmaa, puhdistaa itsensä, pidentää katteen käyttöikää, vähentää energian kulutusta ja lisää aurinkopaneelien tehokkuutta

Created by